Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

VILLAGE MARE 4* Metamorfossi

Veoma lep hotelski kompleks koji se sastoji od 8 manjih zgrada, ušuškanih između stabala maslina i mediteranskog rastinja. hotel je renoviran 2007. godine, a 2009 je izgrađena dodatna zgrada. Topla i gostoprimljiva atmosfera hotela omogućiće udoban i prijatan boravak gostima.
LOKACIJA: oko 100 m od plaže, 1,5 km udaljenosti od  sela Metamorfosi.

SOBE: sve sobe hotela imaju kupatilo, balkon/terasu, mini frižider, SAT TV, klima uređaj.
Standardne sobe: oko 21 m2, namenjene za 2-3 osobe.
Maisonnette: oko 32-36 m2, sastoje se iz donjeg nivoa sa sofom i krevetom na sprat i gornjeg nivoa sa velikim bračnim krevetom, gledaju na baštu ili na more i namenjene su za 2-4 osobe.
Apartmani: oko 32-35 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevne sobe sa opremljenom kuhinjom i aparatom za kafu/čaj, moguće je smestiti do 5 osoba.

SADRŽAJ/USLUGE: otvoreni bazen, restoran, mini market, bar, bar na bazenu, snek bar - taverna, TV sala, dečiji bazen, mini klub i igralište za decu, 2 teniska terena, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado, sportovi na vodi, parking, usluga iznajmljivanja automobila i bicikala.

ISHRANA: polupansion i "all inclusive" (sve uključeno) - samoposluživanje na bazi švedskog stola. Obavezan dress code tokom večere.

 

Cijene i Sadržaji

villagemare2
70
Tiha zona bez buke, Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta
Plaža - kupanje, Šetnja