Učitavanje

Salaš predstavlja idealno mjesto za ljubitelje domaće hrane pripremljene na tradicionalan način, degustaciju vina i druženje uz tamburaše. Turistima i gostima osim dobre hrane i muzike u autentičnom ambijentu obezbjeđeni su dodatni sadržaji koji znatno upotpunjuju kompletan ugođaj i koji su Vam detaljno predstavljeni na našoj web prezentaciji. U ljetnom periodu možete se kupati u bazenima, pohađati školu jahanja, vozati se fijakerom a zimi su Vam na raspolaganju  romantične večere uz kamin.
 
U sklopu kompleksa Semberski Salaš nalazi se nekoliko raspoređenih smještajnih jedinica okruženih prirodom i tišinom. Smještajne jedinice smo pažljivo uređivali kako bi svaki gost mogao pronaći nešto što mu odgovora. Sve naše sobe su opremljene klima uređajima, TV uređajima, internetom i parkinzima. Uz smeštajne kapacitete, nudimo mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke u restoranu. Takođe nudimo usluge na bazi polupansiona i punog pansiona.
 
Restoran sa tradicijom
U okviru kompleksa “Semberski Salaš”, nalazi se restoran sa stodvadeset mjesta, sala sa najmanje tristotine mjeseta kao i dva separea u okviru restorana za zatvorene skupove.
Predviđena je i terasa sa šankom (letnja bašta) kapaciteta najmanje dvjesto mjesta. Izgrađen je i kuhinjski blok sa ostavama te pečenjara koja ima roštiljnicu i koji svojom opremom i kapacitetima mogu podmiriti sve prisutne goste, brzo i kvalitetno.  Takođe smo isprojektovali i  sanitarni blok kao i tri bazena za kupanje. U okviru kompleksa nalazi se i hotel sa preko trideset apartmana.
S obzirom da se Semberski salaš nalazi na lokaciji koja je već u vlasništvu preduzeća Intergaj i koji poseduje ergelu konja, eto sjajnog načina da uz kratko upoznavanje i obuku škole jahanja ljudi posjete i provedu više vremena na salašu.

Cijene su izražene u KM:

 

PAKETI SA VAUČERIMA 100 KM

 

Usluga

Cijena

3 noćenja

4 noćenja

1 osoba

2 osobe

1 osoba

2 osobe

Odrasli

ND

40 KM

120 - 100 = 20 KM

240 - 100 = 140 KM

160 - 100 = 60 KM

320 - 200 =  120 KM

Djeca od 6 do 12 godina

ND

20 KM

60 KM

80 KM

Djeca do 6 godina

ND

GRATIS

GRATIS

GRATIS

 

Doplate:

  • Boravišna taksa 1,50 KM po osobi i danu (plaćanje na recepciji).
  • Doplata za večeru: 18 KM