Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

OLYMPUS THEA BOUTIQUE 4* Platamon

Mali hotel, izgradjen kao amfiteatar sa panoramskim pogledom na more. Nedaleko od hotela, na brdu možete vidjeti drevnu tvrđavu Platamonas, i direktno iznad hotela legendarni Olimp. Hotel nudi komforne sobe i dobru uslugu. Transfer mini busom od hotela do plaže. U blizini je mjesto Katerini, i popularna odmarališta Leptokarija i Litohoro.

Lokacija
Hotel se nalazi pored auto puta Solun-Atina, izvan turističkog mjesta Platamon. Od aerodroma u Solunu udaljen je 110 km. 

Plaža
Hotel je udaljen 500 m od obalske linije Pieria. Organizovan je mini bus, koji u toku dana vozi od hotela do plaže i nazad. 

Hotelski sadržaj
Recepcija, restoran, A la carte restoran, cafe, bar u salonu, bar na glavnoj terasi u lobiju, salon, konferencijska sala (kapaciteta 180-200 ljudi), sef, lift, mjenjačnica, mini market, internet kutak, bazen, dječiji bazen, dječije igralište, SPA centar, salon ljepote, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, teretana, masaža. 

Sobe
Hotel ima 73 prostranih standardnih soba i 2 junior suite (max 2-4 osobe, 40m2 - kamin i jacuzzi u spavaćoj sobi, dnevna soba sa još jednim kaminom, luksuzno opremljeno kupatilo). Sve sobe imaju kupatilo (WC/kada ili tuš), fen za sušenje kose, mini bar, klima uređaj, SAT TV, internet pristup, sef, balkon ili terasu (sa garniturom za sjedenje).

Usluga
Polupansion (doručak i večera-švedski sto). Napomena
Hotel karakterišu veoma udobne, minimalistički uređene sobe, modernog dizajna i dobra usluga. S kulturnog stanovišta, hotel ima odličnu lokaciju, s obzirom da se nalazi pored zamka Platamon, koji potiče iz krstaškog perioda, a u blizini su i brojna istorijska nalazišta. 

 

Cijene i Sadržaji

olympus thea
800
Pogled na more, Panoramski pogled
Plaža - kupanje, Fakultativni izleti, Obilazak znamenitosti, Šetnja, Sport i rekreacija