Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

LAGOMANDRA BEACH & SUITES 4* Neos Marmaras

Drugi hotel u okviru kompleksa, Lagomandra Beach, se nalazi na samoj plazi.LOKACIJA: 90 km od solunskog aerodroma, 6 km od Neos Marmarasa, 30 m od plaže. Zajedno sa hotelom Lagomandra čini jedinstveni kompleks.

Drugi hotel u okviru kompleksa, Lagomandra Beach, se nalazi na samoj plazi.

LOKACIJA: 90 km od solunskog aerodroma, 6 km od Neos Marmarasa, 30 m od plaže. Zajedno sa hotelom Lagomandra čini jedinstveni kompleks.

SOBE: Sve sobe su moderno opremljene, klimatizovane i imaju terasu, kupatilo sa tusem i fenom za kosu, telefon, SAT TV, mini bar/frizider.
Superior sobe: oko 20 m2, namenjene za 2-3 osobe, potpuno renovirane 2008. godine, gledaju na more ili baštu.
Family sobe: oko 25 m2, sastoje se iz jedne prostorije, sa dodatnom sofom na razvlačenje, namenjene za 2 odraslih i 2 dece, gledaju na baštu.

SADRŽAJ/USLUGE: restoran, bar, bar na bazenu, tradicionalna taverna, snek bar, TV sala, internet,  bazen, dečiji bazen, đakuzi, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, plaza sa plavom zastavicom Mediterana, bar na plazi, lezaljke i suncobrani na plazi, sportovi na vodi, dečije igralište, mini-bus prevoz do Neos Marmarasa, parking. Gosti hotela mogu koristiti sadrzaje celog kompleksa.

ISHRANA: polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.

 
 

 

lagomandra
20
Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta
Plaža - kupanje, Fakultativni izleti, Šetnja, Sport i rekreacija