Učitavanje

Opis

Položaj hotela:  Hotel se nalazi neposredno (50m) na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Hotel je renoviran 2017 godine.
Sadržaj hotela: Hotel ima recepciju, lobi bar, restoran, letnju baštu, wi-fi, parking. Gostima hotela Park je na raspolaganju bašta sa ležaljkama koje su uključene u cenu. Pored hotela je teren za male sportove (odbojka, košarka, mali fudbal). 
Sobe: Raspolaže sa 120 soba, kapaciteta 309 ležaja. Sobe su dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i trokrevetne. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku TV, klimu, mini frizider, wi-fi. Standard sobe su okrenute prema moru ili putu. Standard sobe okrenute prema moru imaju terasu. Economy sobe su u prizemlju hotela.
Usluga: polupansion – doručak buffet servis (samoposluživanje) – večera, izbor više jela (hotelski meni)

 

Cijene i Sadržaji

U PRATNJI DVIJE ODRASLE OSOBE PRVO DIJETE DO 6 GODINA – GRATIS NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU, DRUGO DIJETE DO 14 GODINA 50% POPUSTA

park budvaDOPLATE: boravišnu taksu i osiguranje 1,50 EUR po odrasloj osobi i danu, djeca od 12-18 god. – 1 EUR dnevno, djeca 2-12 god. – 0,50 EUR dnevno - plaća se na licu mjesta.

POPUSTI:

  • dijete do 6 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju i nema ishranu - GRATIS;
  • dijete 6-14 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50%;
  • drugo dijete 2-6 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50%;
  • drugo dijete 6-14 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 50%;
  • odrasla osoba na pomoćnom ležaju - 30%;
  • doplata za 1/1 sobu 50% od cijene aranžmana.