Učitavanje

Hotel Bip je smesten na glavnom bulevaru u Budvi, na svega 200m od poznate Slovenske plaže. Sa krovne terase hotela možete uživati u panoramskom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola. Hotel je sveže renoviran i kategorisan u hotel sa 2 zvezdice. Na tek nekoliko minuta hoda od hotela, pronaći ćete mnoge restorane, barove, noćne klubove, parkove... Blizina Glavne autobuske stanice koja se nalazi na svega 1 km od hotela, kao i nekoliko manjih autobuskih stajališta, čini lokaciju hotela izvrsnom i nudi mogućnost gostima da posete neku od prelepih budvanskih plaža koje se nalaze van gradskog jezgra. Nadomak hotela se nalaze fudbalski stadion Mogren i teniski tereni, pa je hotel pogodan i za smeštaj sportista. Hotel je udaljen 2 km od Starog grada u Budvi.
Hotel poseduje privatni parking za vozila i autobuse, namenjen gostima. RESTORAN: U sklopu hotela Bip se nalazi restoran sa velikom i prelepom baštom. Unutrašnji deo restorana raspolaže sa oko 120 mesta, dok se na terasi može smestiti do 250 gostiju. Na raznovrsnom meniju restorana Bip naćićete jela mediteranske kuhinje, jela od ribe, jela sa roštilja, tradicionalna crnogorska jela kao i bogatu kartu pića. Za goste smeštene u hotelu, nudimo ishranu na bazi švedskog stola i to noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera).  Hotel Bip nudi mogućnost organizovanja kongresa, seminara, sastanaka i sl. Na raspolaganju imamo kongresnu salu koja je pogodna za organizaciju i okupljanja svih vrsta, a čiji je kapacitet 70 mesta. Sala raspolaže flip chart-om, dobrim ozvučenjem, internet pristupom, direktnom telefonskom linijom.
Sobe: Hotel Bip ima 45 soba i 5 apartmana, sa ukupnim kapacitetom od 246 ležajeva. Dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sobe komforne su, prijatnog ambijenta i jednostavne dekoracije. Sve sobe u svom sastavu sadrže sopstveno kupatilo sa kadom, garderober, balkon, klima uredjaj, televizor, frižider i besplatan neograničen wi-fi. Čišćenje soba i zamena peškira se vrši svakog drugog dana.

 

 

bipDOPLATE:

  • za jednokrevetnu sobu – 80%
  • boravišna taksa i osiguranje za odrasle 1,40 EUR dnevno, osiguranje -  djeca 12-18 god. 1,00 EUR dnevno, djeca 2-12 god. 0,60 EUR dnevno (plaća se na recepciji hotela )

POPUSTI:

  • djeca do 2 godine: GRATIS
  • dijete od 2-12 godina - akokoristiposebanležajima popust: 30%
  • dijete od 2-12 godina - akokoristezajedničkiležajimapopust: 50%
  • dvojedjece od 2 -12 g. u pratnji 2 odrasleosobe: 1. dijetepopust 30%; 2.dijete 50% u 1/3 sobi
  • dvojedjece od 2 -12 g. u pratnji 1odrasleosobe: 1. dijetepopust 30%; 2.dijete 50%  u 1/2 sobi

NAPOMENA: PRILIKOM REZERVACIJE UPLAĆUJE SE  IZNOS OD 40% OD UKUPNE CIJENE ARANŽMANA