Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

Apartmani Astoria

Smjestaj na Poljicama predstavljaju najatraktivniju lokaciju na Jahorini. Radi se o centralnom dijelu Jahorine, djelu Jahorine gdje su skoncentrisani najbolji hoteli, najtraženiji apartmani, vikendice brojni restorani i kafići sa vanjskim baštama.

Tu se nalazi i nekoliko velikih javnih parkinga, market sa mješovitom robom. Taxi štand, dječiji ski vrtić sa brojnim sadržajima za djecu svih uzrasta, polazna stanica šestosjeda Poljice koji ide do vrha Jahorine i novi ski lift kojim možete stići do naselja Šator.

Na samom ulazu u Jahorinu dočekaće vas veliki, lijepo osvijetljeni znak Olimpijade čiji je domaćin bilo Sarajevo i Jahorina daleke 1984.godine. Naselje koje tada vidite sa desne strane su Poljice, koje se nalazi na polaznom, ravnom dijelu prije uspona ka vikend naselju Šator.

Namještaj i apartmani su potpuno novi. Površina apartmana je 45 m2, kapaciteta 1/5 i 1/4 osobe. Gosti apartmana imaju na raspolaganju kablovsku TV u dnevnom boravku i u jednoj spavaćoj sobi, wi-fi internet, peškire, papuče, posuđe u kuhinji, sanke za najmlađe, skijašnicu i parking mjesto ispred apartmana.

Apartmani  Astoria Jahorina

CJENOVNIK   SMJEŠTAJA  

 

Period

1/5

1/4

01.06.- 31.10.

120 KM

100 KM

 

 

CIJENE SU IZRAŽENE U KONVERTIBILNIM MARKAMA  PO  APARTMANU  PO DANU.

Boravišna taksa i osiguranje iznose 2,00 KM i nisu uračunati u cijenu.