Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

TREBINJE

 

TREBINJE

Program putovanje 3 dana / 2 noći

 

  1. DAN Petak →02.10.2020.

Polazak sa mjesta odredišta u poslepodnevnim satima .Putovanje preko Tjentišta ...Pauze po potrebi grupe ...Dolazak u Trebinje u večernjim satima.Smještaj u hotel. Večera. Noćenje  

 

  1. DAN Subota →03.10.2020.

Posle doručka obilazak grada (stari grad, centar grada, trg pjesnika, saborni Hram, platani sa gradskom pijacom...) sa turističkim vodičem, slobodno vrijeme u centru grada. Zatim odlazak u posjetu manastiru Tvrdoš. Posle manastira Tvrdoš odlazak u etno restoran na obali Trebišnjice, ručak. Posle ručka odlazak na rub popovog polja i posjetu manastiru Zavala uklesanom u planinsku liticu brda Ostrog. Prvi manastir u kome je služio Sveti Vasilije. Posle posjete manastiru Zavala kroz uređene staze i sa vodičem posjetićemo pećinu Vjetrenicu u kojoj se nalazi čovječija ribica. Inače duga oko 5 km i po sadržaju pećinskog nakita i značaju nalazi se u rangu pećine Postojne u Sloveniji. Posle Vjetrenice povratak za Trebinje.. Večera, odmor i noćenje.

 

  1. DAN Nedelja →04.10.2020.

Posle doručka, napuštanje hotela I odlazak na Crkvinu odakle se vidi panorama grada sa svojom okolinom. Na Crkvini ćemo posjetiti Hercegovačku Gračanicu sa mauzolejom pjesnika Jovana Dučića. Slobodno vrijeme u turistčkom kompleksu.Posle obilaska Crkvine odlazak u  posjetu  vinariji Petijević. Putovanje preko Tjentišta, usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak na mjesto odredišta u  kasnim poslepodnevnim satima.Kraj programa.

Cijena aranžmana iznosi 175KM – 100 KM Vaučer MTT – RS

Ukupna cijena po osobi iznosi 75 KM 

Vaučere obezbjeđuje agencija Globus Travel !!!

 

 

Cijena aranžmana uključuje:  

*Prevoz  turistickim autobusom                                                                                              

* Smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*** na bazi 2 polupansiona

* 1 ručak u etno restoranima

* Posjeta Vinariji uz degustaciju 4 vina, rakije i zakuske (sir, priganice i masline)

* Usluge lokalnog turističkog vodiča po programu za 2 dana

* Ulaznica u pećinu Vjetrenicu

* 2 x boravišna taksa i osiguranje

* pdv 17 %

Prijatno putovanje želi Vam Globus Travel !!!