Učitavanje

OKACIJA: Hotel Blue Dolphin se nalazi na ""drugom prstu"" poluostrva Halkidiki - Sitonija. Izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, ovaj hotel se sastoji od 15 bungalova. Izdvojen je od buke i samim tim idealan za prijatan porodični odmor. Šarolika hotelska bašta sa živopisnim bojama, stabla borova, svež vazduh i jarko sunce stvaraju osećaj opuštajuće i savršene atmosfere. Udaljen je oko 70 m od plaže, a od grada oko 1,5 km.

SADRŽAJ: recepcija, bankomat, mini market, suvenirnica,  bazen, dečiji bazen, suncobrani i ležaljke kraj bazena (besplatno) i na plaži (uz doplatu), peškiri za plažu (deposit 20€), restoran, à la carte restoran, bar, snek bar, tavern, bar kraj bazena i na plaži, WIFI internet u zajedničkim prostorijama, parking, TV sala, dečije igralište, mini klub (4-12 god.), tereni za tenis, košarku, odbojku, mini golf, teretana, aerobik i joga, bilijar, stoni tenis, pikado spa centar – uz doplatu (sauna, masaža, hidromasaža, parno kupatilo), sala za konferencije...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

SOBA: Sve sobe u hotelu su klimatizovanae i opremljene direktnom telefonskom linijom, televizorom, frižiderom, fenom za kosu, kupatilom i balkonom sa pogledom ili na vrt ili na more.

Cijene i Sadržaji

Cijene i Sadržaji

blue dolphin