Učitavanje

Imate pitanja? 057/316-772

ATHOS PALACE 4*

edinstvena, mediteranska atmosfera, odlični gastronomski ukus hrane i vrhunski kvalitet usluge čine Athos Palace vrednim članom kompleksa G-hotela.

LOKACIJA: Na poluostrvu Halkidikija, Kasandri, 75 km od solunskog aerodroma, 800 m od mesta Kalitea, na dugoj peščanoj plaži.

SADRZAJ: 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, restoran, taverna, kafe-bar, snekbar, piano bar, kongresna dvorana, frizerski salon, servis za pranje veša, bina za pozorišne predstave, bioskop na otvorenom, dečije igralište, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, gosti imaju pravo da koriste sve usluge kompleksa...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive ("sve uključeno", na bazi švedskog stola, samoposluživanje)

SOBE: Sve sobe su prostrane i i udobne imaju klima uredjaj, kupatilo sa fenom za kosu, balkon, SAT TV, telefonsku liniju, mini frižider, sef.

Standardna soba pogled planina

Oko 23 m2, sa pogledom na planinu, kapacitet: 2-4 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Standardna soba pogled more

Oko 23 m2, sa pogledom na more, kapacitet: 2-4 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior soba pogled more 

Oko 33 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na more i kupatilom sa đakuzijem; Kapacitet 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta).

Junior suite pogled planina

Oko 50 m2, kombinovana dvevno-spavacć soba u stilu mezoneta na dva nivoa, pogled na planinu. Predviđeno za 2-4 osobe (francuski ležaj na gornjem spratu i sofa na donjem spratu).

Superior suite pogled more 

Oko 60 m2, u mezoneta stilu na dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou i velikom spavaćom sobom na gornjem nivou, sadrži dva kupatila i balkon sa pogledom na more, takođe, postoji i mogućnost internet konekcije. Kapacitet: 2-4 osobe.


athos palace
50
Tiha zona bez buke, Pogled na more, Panoramski pogled, Van naseljenog mjesta
Plaža - kupanje, Šetnja, Sport i rekreacija, Vodeni sportovi